Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Čtvrtá beseda se seniory v Trutnově

Prevence musí být! 

Našim seniorům věnujeme zvýšenou pozornost, neboť se neustále stupňuje agresivita různých kriminálních živlů, kdy využívají jejich bezbrannosti a důvěřivosti. Z tohoto důvodu se konají preventivní přednášky v celém trutnovském regionu.

Návštěvu již čtvrtého a posledního domu s pečovatelskou službou v Trutnově 4 v Tiché ulici absolvovala ve čtvrtek 17. 2. 2011 v odpoledních hodinách policistka Preventivně informační skupiny Trutnov.  Do malé kulturní místnosti se vměstnalo na tři desítky mužů i žen. Úvodem jim přiblížila téma přednášky a poprosila přítomné o průběžné zapojení do diskuze. Hlavním bodem besedy byla trestná činnost, kterou na našich nejstarších spoluobčanech páchají zloději, podvodníci a další nepoctivci. Senioři byli upozorněni, na co si mají dávat největší pozor, a to zejména při nákupech, kde se pohybuje větší množství lidí a často dochází ke krádežím tašek odložených v košíku, dále peněženek, neboť kapsáři nic neponechávají náhodě. Uvedla jim případy, které se v poslední době staly v trutnovském regionu. Na závěr se probralo téma chodec v silničním provozu.

Po příjemnné dvouhodinovce se preventistka se všemi rozloučila a byla odměněna poděkováním a potleskem za strany besedujících.

nprap. Věra Krejčová
18. 2. 2011

Čtěte také:

Senioři - Trutnov - Dělnická
Senioři - Trutnov - Kryblická
Senioři - Trutnov - R. Frimla

 

 

 

Odkazy do noveho okna

TU 17.2.

TU 17.2. 

Detailní náhled

TU 17.2.

TU 17.2. 

Detailní náhled

TU 17.2.

TU 17.2. 

Detailní náhled

TU 17.2.

TU 17.2. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem