Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Čtrnáctiletý za volantem ujížděl hlídce

NÁCHODSKO - Nezletilý chlapec se proháněl večer ulicemi Broumova. 

14letý řidičIlustrační foto/Police ČRVěkově nedostačujícího řidiče za volantem Audi A4, který se projížděl večerními ulicemi Broumova, v neděli 20. 5. 2018 při hlídkové činnosti přistihli policisté z obvodního oddělení Broumov.

Automobil, jedoucí o půl desáté večer od Soukenické, Havlíčkovy a třídy Osvobození, se se před zraky hlídky otočil u pivovaru Olivětín a vydal se zpátky. Ale mladíček za volantem se policistům nezdál k jízdě způsobilým, a tak se za podezřelým vozidlem pustili a snažili se ho zastavit. Řidič na signály k zastavení nereagoval a snažil se ujet. Jenže při zabočování vpravo do Havlíčkovy ulice vlivem nepřiměřené rychlosti vyjel ze silnice a poškodil svislý sloupek dopravního značení, pak naboural do zaparkovaného vozu. Tam svoji spanilou jízdu zakončil, ta se naštěstí obešla bez jeho zranění i bez zranění kohokoli jiného. Lustrací mladého motoristy muži zákona následně zjistili, že za volantem vozu sedí teprve 14letý místní chlapec.

Předložit řidičský průkaz tak pochopitelně policistům nemohl. Hmotná škoda na automobilech byla odhadnuta na dvakrát deset tisíc korun, pět tisíc pak na poškozeném dopravním značení. Veškeré příčiny a okolnosti nehody dopravní policie nadále vyšetřuje.

por. Mgr. Eva Prachařová

22. 5. 2018 v 15:50

Odkazy do noveho okna

14letý řidič

Broumov 20.5.2018 

Detailní náhled

14letý řidič

Broumov 20.5.2018 

Detailní náhled

14letý řidič

Broumov 20.5.2018 

Detailní náhled

14letý řidič

Broumov 20.5.2018 

Detailní náhled

14letý řidič

Broumov 20.5.2018 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem