Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Řidiči jezděte opatrně!

HRADECKO - Za včerejší den nahlásili řidiči 10 nehod. 

Za včerejší den 4.1. dopravní policisté vyjížděli na Hradecku k deseti nehodám, na kterých mělo vliv počasí. Naštěstí se většinou jednalo pouze o potlučené plechy. Jen u dvou nehod se lehce zranili 3 lidé. U žádného z řidičů policisté nezjistili požití alkoholu před jízdou.'

Jedna nehoda se zraněním se stala v 8 hodin ráno v městské části Hradce Králové - Rusek, kdy řidič vozidla Ford Tranzit jel od Smiřic a na zasněžené vozovce dostal smyk a vyjel vpravo mimo vozovku, kde narazil do stromu. Dva spolujedoucí byli převezeni do hradecké fakultní nemocnice na ošetření. Na vozidle vznikla škoda za 30 tisíc korun.

Královéhradecko
Druhá se zraněním se stala o 10 hodin později na silnici I. třídy v katastru obce Černožice. Řidič nákladního vozidla Mercedez Benz jel od Jaroměře na Hradec, nepřizpůsobil rychlost jízdy povětrnostním podmínkám, nestihl zabrzdit a narazil do před ním stojícího Fiatu Punto, který měl v úmyslu odbočit vlevo a dával přednost protijedoucím vozidlům. Z této nehody byla také do nemocnice převezena spolucestující. Škoda na vozidlech byla odhadnuta na 40 tisíc korun.

Nejzávažnější, co se týká škody, se stala v 11 hodin dopoledne také na silnici I. třídy, ale za odbočkou na Lochenice. Zde řidič nákladního vozidla Iveco nepřizpůsobil rychlost jízdy, dostal s vozidlem smyk a levým zadním rohem nástavby bočně zachytil o protijedoucí vozidlo značky Volvo. Iveco po střetu skončilo v protisměrné části vozovky v levém silničním příkopě. Celková škoda byla odhadnuta na 301 tisíc korun.

por. Iva Kormošová
5.1.2017, 13.30

 

Odkazy do noveho okna

Královéhradecko

4.1. Blešno 

Detailní náhled

Hradecko

4.1.Rusek 

Detailní náhled

Královéhradecko

4.1. Lochenice 

Detailní náhled

Královéhradecko

4.1. Dolní Přím 

Detailní náhled

Královéhradecko

4.1. Černožice 

Detailní náhled

Královéhradecko

4.1. Blešno 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem