Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Cizinec přišel o hodinky na ruce

KARLOVARSKO – Pátráme po muži z indentikitu. 

Karlovarští policisté pátrají po neznámém muži z identikitu. Dne 5. 8. 2017 v Karlových Varech v ulici Zahradní u automatu na parkovací lístky měl neznámý muž oslovit poškozeného cizince a nabízet mu směnu peněz. Při nabídce směny muž sahal cizinci na ruku a třásl s ní. Cizinec výměnu peněz odmítl a muž odešel. Turista vzápětí zjistil, že mu chybí hodinky. Dle odborného vyjádření vznikla poškozenému odcizením hodinek škoda ve výši 35 000 Kč.

Podezřelý muž byl běloch vysoký kolem 170 cm tlusté postavy. Měl hnědé vlnité vlasy na krátko střižené. Na sobě měl polotriko a kalhoty světlé barvy. Obuv měl koženou. Na tvářích měl strniště a mluvil hlasitě.

Muž měl spolupracovat s ženou. Žena byla asi 163 cm vysoká střední postavy, měla tmavě blonďaté vlasy, dlouhé po ramena a učesané v culíku. Na hlavě měla bílý klobouk a na sobě sukni a halenku světlé barvy a malou kabelku.

V případě jakýchkoli informací k podezřelým osobám volejte na linku 158 nebo vše oznamte na nejbližším obvodním oddělení Policie ČR.

mjr. Mgr. Kateřina Böhmová
25. 9. 2017

Odkazy do noveho okna

Identikit

Identikit 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem