Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Cizí kabelce neodolala

MOST - Na zastávce MHD našla kabelku a neodevzdala ji; Z domu strhali hliníkové plechy. 

Cizí věci si měla přivlastnit 30letá žena z Mostu. Ta měla na zastávce tramvaje v Mostě najít odloženou kabelku, kterou si měla přisvojit. Tu si tam zapomněla jedna mladá žena, která ji nechala ležet na lavičce v podvečerní době. Že nemá kabelku, si uvědomila hned v tramvaji, a vystoupila okamžitě na další zastávce, aby se pro své příruční zavazadlo vrátila. To tam již však nebylo. Poškozená vyčíslila škodu na částku 7 500 korun. V kabelce měla doklady, peníze a mobilní telefon. Policie nepoctivou nálezkyni odhalila a vyšetřovatel ji nyní obvinil z přečinu zatajení věci.

Z domu loupali hliníkové parapety
Trestnímu stíhání pro přečin krádeže čelí dva muži ve věku 34 a 25 let spolu s 20letou ženou, všichni z Litvínovska. Ti měli po společné dohodě v odpolední době vniknout v Janově do neobydleného domu, ve kterém jsou vstupy proti nedovolenému vniknutí zajištěny a zde měli strhnout sedm kusů plechů z hliníku. Ty byly pevně připevněny mezi okny domu v čtvrtém a pátém poschodí. Trojice byla na místě přistižena policií, kdy podezřelí měli lup již uložený mimo dům. Trio podnikavců je stíháno na svobodě. Majiteli domů vznikla krádeží kovů hmotná škoda.

Řidič měl pozitivní test na drogy
Hlídka mosteckých policistů o víkendu v centru města Mostu zastavila a zkontrolovala řidiče osobního vozidla v pozdně nočních hodinách. Při komunikaci na místě policisté pojali podezření, že řidič je pod vlivem návykové látky a provedli u něj orientační test, který byl pozitivní na emfetamin. Policisté mu další jízdu zakázali a vyzvali ho k provedení lékařského vyšetření a odběru biologického materiálu, s čímž motorista souhlasil. Inspektor obvodního oddělení 31letému muži sdělil ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

nprap. Ludmila Světláková
Most 19. března 2018

vytisknout  e-mailem