Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Pardubický kraj - název

Policie České republiky – KŘP Pardubického kraje

Chtěl vyhodit kojence z okna

PARDUBICKO - Běsnění opilého muže ukončila zásahová jednotka. 

Zhruba od sobotní osmé hodiny večerní probíhalo v Sezemicích na Pardubicku vyjednávání s 24letým mužem, který vyhrožoval vyhozením několikatýdenního kojence z okna z 2. patra domu. Po 23. hodině vyjednávání ukončila zásahová jednotka, která vstoupila do bytu a muže zadržela. Kojence si okamžitě převzali do péče zdravotníci.

Muž nechtěl s policisty spolupracovat, po policejní vyjednavačce házel nádobí, nože nebo jí poléval z okna vínem. Své výhrůžky několikrát během vyjednávání umocňoval tím, že se s dítětem v náručí nakláněl z okna. Jednou dokonce sám vylezl na parapet okna, kde vrávoral.

Napětí a strach o miminko by se na místě mezi přítomnými dal doslova krájet. O to větší byla následně úleva, když ze dveří bytového domu vyšel jeden policista zásahové jednotky s plačíčím kojencem v náručí.

Muž je, jak jsme uvedli výše, zadržen a probíhají s ním další úkony. V tuto chvíli jsou to veškeré informace, které chceme k případu uvést. Pokud by byly další, naleznete je výhradně na našem Twitteru, kde jsou zveřejněna i videa z místa zásahu.

26. červenec 2020 (02:00)
mjr. Ing. Markéta JANOVSKÁ
tisková mluvčí policie Pardubického kraje

vytisknout  e-mailem