Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

AKTUALITA - Charitativní kalendář PMJ a veřejná sbírka

Policisté z pohotovostní motorizované jednotky oslaví příští rok 65 let své existence. Při této příležitosti se její členové rozhodli vytvořit charitativní kalendář plný unikátních fotografií, které zachycují situace z jejich služby. Výtěžek z prodeje bude věnován na pomoc naší kolegyni, která se dostala do velmi těžké životní situace. 

Pražská policie spolu s Nezávislým odborovým svazem PČR uspořádala na konci loňského roku sbírku a prodej charitativního kalendáře PMJ. Díky obrovské vlně solidarity a pomoci nejen policistů, ale i Vás všech se podařilo vybrat celkem 1 225 774,33 Kč. Peníze budou použity na velmi drahou rehabilitaci, kterou holčičky potřebují po právě absolvovaných náročných operacích. Jedna patnáctidenní rehabilitace pro obě dívky stojí přibližně 120 000,- Kč. Doufáme, že opakované rehabilitace dívkám pomohou se smostatnou chůzí bez pomoci druhých.

Velmi si vážíme pomoci všech dárců, kteří i v této nelehké době, spolu s našimi policisty, pomáhají druhým.

Holčičky držíme Vám pěsti

(V přloze jsou fotografie z předání dne 14. ledna 2021)

23.3.2021

Jsou lidé, kteří potřebují pomoc a mezi ně patří i naše kolegyně Monika. Pražská policie spolu s Nezávislým odborovým svazem Policie ČR dnešním dnem zahájila veřejnou sbírku a prodej charitativního kalendáře pohotovostní motorizované jednotky, jejíž výtěžek bude věnován na pomoc naší kolegyni, která se dostala do velmi těžké životní situace. V kalendáři naleznete spoustu fotografií s policejní tématikou, které nafotili fotografové Stanislav Petera a Zdeněk Charvát.
Sbírku vyhlašuje Nezávislý odborový svaz Policie České republiky ve spolupráci s Krajským ředitelstvím v Praze v souladu s ustanovením § 4 odst. 1 zákona č. 117/2001 Sb. o veřejných sbírkách, která byla zahájena dnem 15. listopadu 2020, ukončena bude dne 31.12.2020.

Veřejná sbírka: č.ú. 4200555535/ 6800 v. symbol 271683

Přispět můžete i zakoupením charitativního kalendáře Pohotovostní motorizované jednotky v hodnotě 350,- Kč + 75,- Kč poštovné a balné. Nástěnný měsíční kalendáře formátu A3 můžete objednávat na e-mailové adrese podatelna@nosp.cz.

Děkujeme Vám všem za pomoc

Odkazy do noveho okna

uvodní slovo

uvodní slovo 

Detailní náhled

kalendář PMJ

kalendář PMJ 

Detailní náhled

kalendář PMJ

kalendář PMJ 

Detailní náhled

kalendář PMJ

kalendář PMJ 

Detailní náhled

kalendář PMJ

kalendář PMJ 

Detailní náhled

kalendář PMJ

kalendář PMJ 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem