Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Byl chycen přímo při činu

KARLOVARSKO – Poničil dvě vozidla a autobusovou zastávku. 

V sobotu přijali policisté z Karlových Varů oznámení kolem 00:30 hodin, že v Karlových Varech poblíž křižovatky s ulicí Tylova se někdo právě vloupá do zaparkovaného osobního vozidla. Policejní hlídka byla na místě během několika málo minut. Ve chvíli kdy na místo přijeli policisté, se mladík nacházel mezi sedadly řidiče a spolujezdce. Na výzvu policistů vozidlo opustil, policisté ho zadrželi a poté převezli na oddělení.

Během chvilky stačil muž poničit hned dvě osobní vozidla. Vždy rozbil skleněnou výplň předních dveří a tím vnikl do vnitřních prostor automobilů. Škoda na poničených vozidlech ještě není vyčíslena.

Policisté navíc zjistili, že měl mladík 5. 3. 2017 kopat na autobusové zastávce v Karlových Varech do odpadkového koše, rozbít dvě skleněné výplně o velikosti 135 x 105x 0,8 cm tvořící stěnu autobusové zastávky, poničit plexisklo vývěsky jízdního řádu a hlasitě u toho pokřikovat. V tomto případě je škoda předběžně vyčíslena na částku přesahující 11 000 Kč.

Policisté z Obvodního oddělení v Karlových Varech město zahájili 25. 3. trestní stíhání a 18 letému muži sdělili obvinění ze spáchání přečinů Výtržnictví a Poškození cizí věci.

V případě prokázání viny může soud obviněnému uložit až dvouletý trest odnětí svobody. 

mjr. Mgr. Kateřina Böhmová
27. 3. 2017

vytisknout  e-mailem