Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

"Burza práce" v Kladně

KLADENSKO - Výběrová řízení pro nové uchazeče. 

Policisté územního odboru Kladno se zúčastnili „Burzy práce“, která probíhala v Domě kultury v Kladně dne 12. dubna 2017 od 10.00 do 16.00 hodin. Organizátorem této akce byla Krajská hospodářská komora Střední Čechy s Okresní hospodářskou komorou Kladno, Úřadem práce Kladno a Středočeským krajem.

„Burze práce“ byla zaměřena na nabídku pracovních příležitostí v různých oborech, kde se představili různé firmy z okresu. Akce byla určena zájemcům o práci z regionu a uchazečům o práci registrovaným na ÚP ČR, absolventům středních škol a zvána byla i veřejnost.

Kladenští policisté využili této akce k získávání nových uchazečů do služebního poměru a k zahájení výběrového řízení.  O policejní práci projevilo zájem několik  návštěvníků. Policisté těmto zájemcům o uniformovou složku poskytli prvotní informace, vizitky s telefonními čísly a zároveň předali informační materiál. U některých uchazečů byl  problém v nesplnění jednoho z bodů k přijetí do policejních řad, a to z důvodů, že neměli maturitní zkoušku.   Na této  „Burze práce“ kladenskou policii zastupoval vedoucí obvodního oddělení Kladno město npor. Mgr. Michal Strieborný s pracovnicemi oddělení tisku a prevence.

Středočeští policisté včetně kladenského okresu v současné době přijímají  formou výběrových řízení k policii nové uchazeče do služebního poměru a uvádí několik podmínek:

- věk nad 18  let

- občanství České republiky

- bezúhonnost

- minimálně střední vzdělání s maturitní zkouškou

- osobnostní , fyzická a zdravotní způsobilost

- nesmí být členem politických  stran a hnutí

- nesmí vykonávat živnostenskou nebo jinou výdělečnou činnost a nesmí být členem v řídících nebo kontrolních  orgánech právnických osob,

   které vykonávají podnikatelskou činnost.

nprap. Jana Šteinerová

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

18. dubna 2017

Odkazy do noveho okna

"Burza práce" v Kladně

"Burza práce" v Kladně 

Detailní náhled

"Burza práce" v Kladně

"Burza práce" v Kladně 

Detailní náhled

"Burza práce" v Kladně

"Burza práce" v Kladně 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem