Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Boural a z místa nehody ujel

Šumperk - vzal slivovici a ferneta 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Boural a z místa nehody ujel
Dne 26. 12. 2009 ve 3.30 hodin, v obci Bušín ve směru od obce Olšany, došlo k dopravní nehodě vozidla Ford Tourneo, které řídil 20letý muž ze Šumperska. Muž nepřizpůsobil rychlost svým schopnostem, vlastnostem vozidla a na suché vozovce dostal smyk. Následně přejel s vozidlem do protisměru, vyjel na travnatou plochu, kdy se vrátil zpět na silnici. Po několika ujetých metrech se dostal opět mimo silnici na pravé straně, kdy narazil do oplocení rodinného domu, dále do dřevěné kůlny a nádob na odpad. Muž z místa dopravní nehody ujel. Hlídkou policie byl ve 4.10 hodin vypátrán, kdy byl převezen na místo havárie, kde ho majitel rodinného domu poznal. U řidiče byla provedena dechová zkouška s pozitivním výsledkem 2, 51 promile alkoholu v dechu. Řidič se dobrovolně podrobil lékařskému vyšetření s odběrem krve, byl mu zadržen řidičský průkaz, ke zranění osob nedošlo. Celková škoda činí 90000 Kč, věc je stále v šetření policie.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Vzal  slivovici a ferneta
Trestných činů krádeže vloupáním, porušování domovní svobody a poškozování cizí věci se dopustil neznámý pachatel. Ten v době od 13. 12. do 26. 12. 2009, rozbil plastové okno u rodinného domu v obci Třeština a vnikl do objektu. Zde odcizil tři láhve se slivovicí, dvě láhve ferneta a záclonu, dále v domě poškodil dřevěné dveře. Svým jednáním tak způsobil škodu přes 10000 Kč. 
 
Vnikl do pohostinství
Trestných činů krádeže vloupáním a poškozování cizí věci se dopustil neznámý pachatel, který dne 27. 12. 2009 od 0.15 do 6.15 hodin, po vytržení kovové mříže a vypáčení dřevěného okna, vnikl do pohostinství Čertův mlýn v Oskavě. Zde odcizil cigarety, alkohol, tržbu a poškodil zařízení a vybavení. Dále poškodil terminál Synot tipu a odcizil finanční hotovost. Celkově tak způsobil škodu přes 98400 Kč.
 

Odcizil elektrické nářadí
Trestných činů krádeže vloupáním a porušování domovní svobody se dopustil neznámý pachatel, který v době od 15. 11. do 27. 12. 2009, po překonání petlice, vnikl do dvora statku, sloužícího jako rekreační objekt, v obci Třeština. Zde odcizil křovinořez, kotoučovou brusku, vrtačku a vysokotlaký čistič. Tímto jednáním majiteli způsobil škodu kolem 49000

vytisknout  e-mailem