Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Bezpečný průvodce džunglí zločinu

Ms kraj: Jak se nestát obětí? Bezpečný průvodce Vám poradí. 

S novým měsícem přichází i nová témata pořadu Českého rozhlasu Ostrava "Bezpečný průvodce džunglí zločinu". Rozhlasový moderátor se dotazoval za Vás policistů Krajského ředitelství policie Moravskoslezského kraje, jak například nenaletět podvodníkům, nebo na co si dávat pozor v silničním provozu.

Kliknutím na výběr odkazů níže si poslechnete téma, která zajímá právě Vás:  

por. Bc. Pavla Welnová, por. Mgr. Petr Směták / Ostrava 01.07.2021

-------------------------------------------------------------původní zpráva z 2. června 2021------------------------------------------------------------------------------------

Pořad Českého rozhlasu Ostrava "Bezpečný průvodce džunglí zločinu" stále pokračuje a posluchači si mohou nové případy poslechnout každý pátek v 15:10 hodin, a nebo ze záznamu z internetových stránek rozhlasu či přímo zde, kliknutím na konkrétní téma, které Vás může  zajímat. Najděte si 5 minut a pusťte si rady policistů Krajského ředitelství policie Moravskoslezského kraje.

V měsíci květnu jsme se věnovali těmto případům:

por. Bc. Pavla Welnová, por. Mgr. Petr Směták / Ostrava 02.06.2021

------------------------------------------------------------------- původní zpráva z 10. května 2021----------------------------------------------------------------------------

Život nám přináší nejrůznější úskalí. Být ostražitý a prozíravý v každé situaci je velmi těžké, zvlášť pokud nemáme osobní či zprostředkovanou zkušenost o hrozícím nebezpečí. Jak se těmto situacím vyhnout a nespadnout do pasti zločinců? To vše a mnohem více, je pro vás připraveno v novém pořadu Českého rozhlasu Ostrava, na kterém spolupracují policisté Krajského ředitelství policie Moravskoslezského kraje. Každý týden přináší nový případ, jehož cílem je se z dané situace poučit a hledat způsob, jak se nebezpečným situacím vyhnout nebo jak vlastní neznalostí zákona neskončit například u soudu v pozici obviněného. Řeší oblast trestní i přestupkovou.

Pořad je vysílán od dubna letošního roku každý pátek v 15:10 hodin v rádiu Českého rozhlasu Ostrava. Záznamy případů je možné poslechnout i zpětně na internetových stránkách rozhlasu zde: https://ostrava.rozhlas.cz/bezpecny-pruvodce-dzungli-zlocinu-8462526/o-poradu .

Dubnovými náměty byly tyto případy:

por. Bc. Pavla Welnová, por. Mgr. Petr Směták / Ostrava 10.05.2021

Odkazy do noveho okna

nprap. Mgr. Bc. Filip Lažek

Nahrávání s Českým rozhlasem Ostrava 

Detailní náhled

prap. Mgr. Bc. Petr Návrat, nprap. Ing. Martina Fabianová

Nahrávání s Českým rozhlasem Ostrava 

Detailní náhled

por. Mgr. Petr Směták

Nahrávání s Českým rozhlasem Ostrava 

Detailní náhled

por. Bc. Pavla Welnová

Nahrávání s Českým rozhlasem Ostrava 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem