Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Bezpečnostní opatření Soundtrack 2017

NYMBURSKO – Jedna z největších kulturních akcí na okrese Nymburk proběhne od čtvrtka v Poděbradech. 

Mezinárodní festival filmové hudby a multimédií Soundtrack Poděbrady bude zahájen ve čtvrtek 24.8.2017 a bude probíhat do nedělní půlnoci. S tím je spojené nejen bezpečnostní opatření Policie ČR, ale i řada uzavírek. Několik desítek policistů bude po celou dobu dohlížet na veřejný pořádek, stejně tak i na plynulost a bezpečnost silničního provozu. Pokud se občané budou domnívat, že dochází k porušení zákona, nechť se neváhají obrátit na L 158.

Zároveň zveřejňujeme i uzavírky, které v souvislosti s festivalem proběhnou. Již od dnešního dne je zcela uzavřena ulice U Stadionu, řidiči tudy neprojedou až do soboty. V Palackého ulici bude snížena rychlost na 30 km/h. Od středy 23. srpna až do pondělí 28.9.2017 jsou plánovány uzavírky v centru města v oblasti náměstí T. G. Masaryka, ulic Pionýrů a Na Valech.
Od čtvrtka až do soboty bude kompletně uzavřena silnice na náměstí Jiřího z Poděbrad. Zároveň dojde k dočasnému zrušení přechodu pro chodce u křižovatky na náměstí.
Ve čtvrtek bude z důvodu koncertu skupiny Lucie zcela uzavřena ulice Na Hrázi.
Uzavírka se dotkne i cyklostezek, ta pod zámkem bude po dobu festivalu zcela uzavřena, protější bude přístupná pouze pro pěší.
Od pondělí bude po celý týden uzavřeno parkoviště u zámku. Pro návštěvníky festivalu jsou připravena parkoviště u Jezera, na travnaté ploše u skateparku u haly BIOS, u jízdárny, v Pavlovově ulici, u kostela a v prostorách ČSAP. Návštěvníci koncertu Lucie budou mít možnost zaparkovat v ulici Na Zálesí nebo u golfového hřiště.
Pokud se týká autobusové dopravy od čtvrtka do soboty dojde ke změně trasy a zastávek na linkách PID 398, 493 a 498. V těchto dnech od 17:00 hodin do ukončení denního provozu budou tyto linky mezi vlakovým nádražím a Jiřího náměstím v Poděbradech vedeny odklonem a nebudou obsluhovat zastávku „Poděbrady, Riegrovo náměstí“. Jako náhradní zastávku lze využít zastávku „Poděbrady, škola“ v ulici Husova.

por. Bc. Petra Potočná
tisková mluvčí
P ČR Nymburk
21. srpna 2017

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem