Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Bezpečnostní opatření

Pražská policie věnuje dnešnímu utkání Ligy mistrů zvýšenou pozornost. 

V souvislosti s dnešním utkáním Ligy mistrů mezi celky Viktoria Plzeň a AC Milán na stadionu v pražském Edenu připravila policie odpovídající bezpečnostní opatření. 
Během odpoledne bude v pohotovosti více jak 300 policistů pořádkové, dopravní a kriminální služby, policisté na koních, psovodi se služebními psy, policisté antikonfliktního týmu a připraveni budou i policisté Speciální pořádkové jednotky a Krajské pořádkové jednotky. Policistům bude při monitorování situace v metropoli nápomocen i policejní vrtulník.
 
Vzhledem k očekávané vysoké návštěvnosti stadionu v Edenu bude prioritou policie zajištění bezpečnosti a plynulosti silničního provozu v nejbližším okolí.
S dopravně inženýrským rozhodnutím se mohou občané seznámit na webových stránkách příslušné městské části:
http://www.praha10.cz/novinky/articletype/articleview/articleid/1407.aspx
 
Případným návštěvníkům utkání policie doporučuje využít k přepravě především prostředky MHD. Další doporučení se týká včasného příchodu k jednotlivým vstupům na stadion, fanoušci musí počítat se standardními opatřeními pořadatelské služby zejména v souvislosti se zákazem pronášení alkoholu či pyrotechniky a zákazem vstupu podnapilým osobám.
 
mjr. Bc. Andrea Zoulová – 6.12.2011

vytisknout  e-mailem