Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Bezpečnostní "fotbalové’‘opatření

PLZEŇ - Na dnešní den připravila plzeňská policie bezpečnostní opatření k zajištění bezpečnosti a veřejného pořádku.  

     Krajské ředitelství policie Plzeňského kraje připravilo v souvislosti s dnešním  fotbalovým utkáním předkola Ligy mistrů UEFA mezi mužstvy FC Viktoria Plzeň a PFK Razgrad, které proběhne v Doosan Aréně v Plzni, bezpečnostní opatření k zajištění klidu a veřejného pořádku.
     Na dodržování vnitřního pořádku a bezpečnosti nejen v bezprostředním okolí fotbalového stadionu budou dohlížet mimo jiné i policisté pořádkové jednotky. Bezpečnost a plynulost silničního provozu budou zajišťovat hlídky dopravní policie. Do policejního opatření byli nasazeni i členové antikonfliktního týmu a kolegové z oddělení služební kynologie se služebními psy.
    Před zápasem, v jeho průběhu a po jeho skončení budeme průběžně shromažďovat a vyhodnocovat aktuální informace. Situaci a chování nejen fanoušků obou týmů budeme monitorovat jednak v bezprostřední blízkosti sportovní arény, v centru města ale i přilehlých městských částech. Pod dohledem policistů budou samozřejmě i všechny příjezdové cesty do Plzně.
    Ačkoli toto fotbalové utkání nebylo vyhodnoceno jako vysoce rizikové,  přípravě bezpečnostního opatření jsme věnovali maximální pozornost a jsme připraveni v případě narušení veřejného pořádku okamžitě a efektivně zasáhnout.

por. Ing. Hana Štefflová
23. srpna 2016

 

vytisknout  e-mailem