Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Bez auta i dětské sedačky

CHOMUTOV - Žena nahlásila krádež auta, Řídil pod vlivem.... 

Auto se sedačkou

V pátek zmizelo na Spořické ulici v Chomutově vozidlo. Poškozená oznámila, že auto nechala zaparkované poblíž domu a do druhého dne zmizelo. Uvnitř měla i dětskou autosedačku. Celková škoda se vyšplhala na 291 tisíc korun. Krádež nyní vyšetřují policisté.

Řídil pod vlivem

Z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky je podezřelý 31letý muž z Kladna. V sobotu nad ránem projížděl obcí Málkov zřejmě po předchozím požívání alkoholických nápojů. Tuto skutečnost potvrdila i následně provedená dechová zkouška, při které nadýchal 1,10 a 1,05 promile. S výsledkem dechových zkoušek souhlasil.

Brali a ničili

Na policejní oddělení ve Vejprtech se obrátila místní obyvatelka a oznámila jednání manželského páru ve věku 33 let. Od léta 2016 bydleli v pronajatém domě a za tu dobu měli poškodit zařízení a odcizit kotel na tuhá paliva a další věci. Celková škoda byla odhadnuta na 60 tisíc korun. Uvedené jednání nyní policisté vyšetřují jako krádež a  poškození cizí věci.

Vyslechl si obvinění

Kriminalisté v Kadani obvinili z pokusu krádeže a poškození cizí věci 51letého muže. V sobotu nad ránem měl poškodit dlažební kostkou vstupní skleněné dveře do lékárny v Kadani, dovnitř se však nedostal. Pak se ještě  pokusil vniknout do druhého objektu, což se mu také nepodařilo. Oprava poškozených věcí bude majitele stát nejméně 16500 korun. Obvinění si muž převzal, vyšetřování pokračuje.

Víno i brusku

Vniknutí do sklepa vyšetřují policisté v Jirkově. V ulici  Pionýrů se kdosi dostal do domu a odtud přešel až do sklepních prostor. Z kóje poškozených odcizil nejen elektrickou brusku ale i sedm kusů lahví s vínem. Svým jednáním způsobil pachatel škodu za 1400 korun. Jednání policisté vyšetřují jako krádež a porušování domovní svobody.

27. srpna  2018

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207    

mob. 724 189 729      

e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cv

vytisknout  e-mailem