Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Berounští kriminalisté pátrají po pachatelích loupežného přepadení

BEROUNSKO – Žádají veřejnost o pomoc. 

Dnešního dne okolo 7.00 hod. v Berouně, v ulici U Berounky provedli dva neznámí pachatelé, maskovaní černými kuklami a oblečeni do tmavého oděvu loupežné přepadení. V ulici Na Hrázi překonali oplocení rodinného domu a poté vyrazili vchodové dveře, přičemž poškodili skleněnou výplň. V domě se nacházely dvě ženy. Jeden z pachatelů je pod pohrůžkou krátké střelné zbraně donutil, aby nekladly žádný aktivní odpor a držel je v rohu jedné z místností. Druhý pachatel prohledal celý dům a odcizil šperky a finanční hotovost. Poté obě poškozené dovedli do místnosti, kde se nachází toaleta, kde je uzamkli a zabarikádovali. Z místa poté odešli.

Kriminalistům se podařilo zjistit, že pachatelé byli s největší pravděpodobností tři, kdy třetí z nich čekal v zaparkovaném vozidle světlé bary (bílá, šedá nebo stříbrná), typu pic up, pětidvéřové, v ulici Slavašovská, poblíž železničního přejezdu. Loupežné přepadení se naštěstí obešlo bez zranění.

Policisté naléhavě žádají obyvatele výše uvedených ulic a ulice Vojanova, nebo kohokoliv, kdo se v uvedené době pohyboval v okolí, aby své poznatky týkající se uvedeného vozidla nebo pohybu pachatelů sdělili na linku 158 nebo na kteroukoliv policejní služebnu.

nprap. Marcela Pučelíková
tisková mluvčí
P ČR Beroun
21. ledna 2016

vytisknout  e-mailem