Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Benešovští policisté hledají pachatele, který poničil 13 vozidel

BENEŠOVSKO - K události došlo z 18. na 19. června 2023 v ulici Pražského Povstání. 

Opravdu nemilé překvapení čekalo na majitele 13 osobních vozidel v Benešově, kteří v ranních hodinách 19. června 2023 přišli ke svým vozidlům do ulice Pražského Povstání v Benešově.

Právě těchto 13 vozidel bylo poničeno, neznámým vandalem, a to tak, že vozidla měla propíchané pneumatiky. Na některém vozidle byly propíchány všechny pneumatiky, na jiném dvě nebo tři. Celková škoda na poškození se vyšplhala na téměř 60 tisíc korun.

Benešovští policisté po pachateli nebo pachatelích pátrají a ve věci provádí potřebná šetření. Současně zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu poškození věci, za což pachateli, v případě dopadení, hrozí až roční trest odnětí svobody.

Žádáme všechny svědky, kteří si mohli něčeho podezřelého v době od 18. června od 22:00 hodin do 19. června 04:30 hodin všimnout, aby se obrátili na policisty a poskytli jim případné důležité informace a poznatky. Kontaktovat můžete přímo policisty Obvodního oddělení policie Benešov na tel. čísle 974 871 700 nebo linku 158.

por. Ing. Bc. Barbora Schneeweissová
tisková mluvčí
23. června 2023

vytisknout  e-mailem