Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Během víkendového mistrovství superbiků policisté posílí výkon služby

MOSTECKO - Pozor na osobní věci, ale i alkohol za volantem. 

V Mostě a okolí bude v příštích dnech rušno. Během nadcházejícího víkendu se totiž v areálu Autodromu Most bude konat Mistrovství světa superbiků.

Policie bude po dobu konání akce v zájmu zajištění bezpečnosti jejích účastníků i dalších osob posilovat výkon služby v místě konání, kempech a okolí, bude zajišťovat veřejný pořádek, předcházet protiprávnímu jednání a regulovat dopravu. Z důvodu předpokládané účasti německých návštěvníků se na opatřeních budou podílet i němečtí policisté.

Diváky policisté upozorňují na to, aby si hlídali své osobní věci a nestali se tak případně obětí kapsářů, kteří se na akcích s větší koncentrací lidí často objevují a využívají jejich nepozornosti. Současně doporučují, aby doklady, peníze nebo cennosti nenechávali v zaparkovaných vozidlech a před opuštěním vozidla pořádně zkontrolovali jeho uzamčení včetně uzavření oken. Návštěvníky, kteří na akci dorazí autem nebo na motorce vyzývají, aby dodržovali zákaz požívání alkoholu i jiných návykových látek před jízdou, což budou policisté také kontrolovat.

por. Mgr. Miroslava Glogovská

tisková mluvčí

Most 4. srpna 2021

vytisknout  e-mailem