Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Během noci prohrál 79 tisíc

MOST - V herně je dostal od obsluhy; Dva nezletilce okradl o mobily; Drogu prodával v parku. 

Bývalému zaměstnavateli odcizil nářadí
Záznam o sdělení podezření z přečinu krádeže si od litvínovských policistů odnesl 32letý muž z Litvínova. Ten měl za použití klíče, který měl z doby, kdy ve firmě pracoval, vniknout v objektu do skladu a odtud odcizit různé elektrické nářadí. Poškozený majitel vyčíslil škodu na částku 13 000 korun. Věc je šetřena ve zkráceném přípravném řízení.

Nezletice okradl o mobily
Policisté mosteckého obvodního oddělení sdělili podezření z přečinu krádeže 19letému mladíkovi z Mostu. Ten měl na místě veřejně přístupném na sídlišti Pod Šibeníkem odcizit nezletilému chlapci jeho mobilní telefon a následně mu sundal z hlavy čepici s kšiltem. Chlapec se nebránil z obavy o své zdraví, žádal podezřelého o vrácení jeho věcí. Ten mu měl vyhrožovat fyzickým napadením, pokud neodejde. Telefon nebyl zajištěn, ten údajně podezřelý vyhodil a čepici prý někomu daroval.

O  tři týdny později v parku na sídlišti Zahradní měl mladík odcizit nezletilé dívce mobilní telefon, když jí ho v nestřeženém okamžiku vytáhl z kapsy. Pak z místa utekl a mobil prodal na ulici neznámé osobě.

Marihuanu prodával v parku poblíž centra
Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy 20letého muže z obce na Mostecku. Ten měl dle kriminalistů loni a letos jednak zdarma a jednak za úplatu poskytnout nejméně v 75 případech přesně nezjištěné množství marihuany. Drogu většinou prodával v parku poblíž centra města Mostu za různé částky. Muž je vyšetřován na svobodě a v případě odsouzení mu hrozí až pětiletý trest odnětí svobody.

Během noci prohrál a prosázel 79 tisíc korun
Policie v Mostě obvinila z přečinu zpronevěry 20letou ženu a ze zpronevěry spáchanou ve formě účastenství 23letého muže, oba z Mostu. Žena měla pracovat v jedné mostecké herně jako obsluha a během jedné srpnové směny si měla neoprávněně přisvojit jí svěřené finanční prostředky. Ty měla předat svému příteli, který je v herně použil pro hru a sázky na výherních automatech. Stíhání obviněných je vedeno na svobodě a za toto jednání dvojici hrozí až pětiletý trest odnětí svobody.

Most 14. září 2018
nprap. Ludmila Světláková

vytisknout  e-mailem