Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Během chvíle se vloupal do cukrárny a do prodejny s tabákem

JABLONEC NAD NISOU - Pachateli, kterého zadrželi strážníci, policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření ze spáchání trestného činu. 

Během uplynulého víkendu policisté z Obvodního oddělení v Jablonci nad Nisou ve zkráceném přípravném řízení třicetiletému muži podezření ze spáchání trestného činu krádež, kterého se dopustil v sobotu 13. ledna v Jablonci nad Nisou. Podezřelý nejprve po rozbití skleněné výplně okna vchodových dveří vnikl do cukrárny na Horním náměstí, kde odcizil láhve s alkoholem a finanční hotovost. Svým jednáním tak způsobil celkovou škodu přes 13 tisíc korun a ještě se vydal do centra města. Tam v ulici Komenského rozbil skleněnou výplň dveří u prodejny s tabákem a odcizil z ní cigarety. Veškeré okolnosti tohoto případu jsou nyní předmětem ještě probíhajícího šetření.

Podezřelého se podařilo zadržet strážníkům jablonecké městské policie v centru města krátce spáchání uvedených skutků a předat ho policistům na obvodní oddělení k provedení dalších úkonů trestního řízení.


15. 1. 2024
nprap. Dagmar Sochorová
tisková mluvčí, KŘP Libereckého kraje


 

vytisknout  e-mailem