Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Auto asi na odpis

VSETÍNSKO: Při havárii utrpěl řidič lehké zranění. 

Při včerejší večerní havárii osobního auta u obce Jablůnka utrpěl mladý řidič lehké zranění. Při vytahování vozidla byla silnice I/57 na čtvrthodiny zcela uzavřena.

S komplikacemi na silnici I/57 mezi obcemi Jablůnka a Bystřička se včera večer setkali tudy projíždějící řidiči. Dopravní policisté zde prováděli šetření havárie osobního vozidla Škoda Octavia. S ním jel čtyřiadvacetiletý řidič krátce před sedmou večer od obce Bystřička k Jablůnce. Po přejetí horizontu se dostal do protisměru. Následně s vozidlem vyjel vlevo mimo komunikaci do silničního příkopu, až jej zastavila svodidla. Muž z Hradce Králové utrpěl při havárii lehké zranění a byl převezen do nemocnice.

Policisté při šetření dopravní nehody omezili na dané silnici provoz. Zjistili, že škoda na vozidle činí padesát tisíc korun. Poškozena byla i svodidla a to za deset tisíc korun. Provedením dechové zkoušky u řidiče policisté vyloučili jeho ovlivnění alkoholem. Po desáté večer došlo k celkovému uzavření komunikace. Bylo to z důvodu vytažení vozidla. Po jeho odstranění byla komunikace zcela zprůjezdněna.

31. ledna 2018, por. Bc. Vladislav Malcharczik

Odkazy do noveho okna

Havárie (1)

Havárie (1) 

Detailní náhled

Havárie (2)

Havárie (2) 

Detailní náhled

Havárie (3)

Havárie (3) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem