Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pachatel ničil košem

LOUNY – Nehodovost, Rozbití výlohy, Vloupání do RD a kolny 

Statistika dopravní nehodovosti
Minulý týden se v okrese Louny událo celkem 15 dopravních nehod se sedmi lehkými zraněními. Škoda byla vyčíslena na 1 389 000 Kč. O víkendu bylo hlášeno 10 dopravních nehod s pěti lehkými zraněními. Škoda 394 000 Kč. Mezi nejčastější příčiny patřil způsob jízdy, zvěř a rychlost.
 
Pachatel rozbíjel věci odpadkovým košem
Dne 18. 6. 2010 sdělili policisté podezřelému, podle § 179b odstavec 3 trestního řádu, podezření ze spáchání trestných činů „Poškození cizí věci“ a „Výtržnictví“, kterých se dopustil tím, že 17. 6. 2010 v nočních hodinách rozbil za použití kovového odpadkového koše dvě skleněné tabule u oken domu v Žatci. Když na místo přijela hlídka Městské policie Žatec, obviněný z místa utekl a při pronásledování opět za použití kovového odpadkového koše rozbil výlohu a zářivkové světlo u Zlatnictví v Žatci. Způsobená škoda byla vyčíslena na 11 600 Kč.
 
 
Vloupání do rodinných domů 
Dne 18. 6. 2010 dosud neznámý pachatel překonal oplocení domu v Lubenci, ulice Podbořanská, poté v zadní části domu rozbil nezjištěným předmětem skleněnou výplň okna do koupelny v domě, okno si otevřel a tímto vnikl do domu, kde odcizil počítač, finanční hotovost a šperky. Další neznámý pachatel překonal oplocení domu v Petrohradech a zde stejným způsobem v zadní části domu rozbil skleněnou výplň okna, okno si otevřel a tímto vnikl do domu, kde odcizil finanční hotovost. Celková škoda byla vyčíslena na 107 520 Kč.
 
Vloupání do kolny 
V době od 18. 6. do 19. 6. 2010 dosud neznámý pachatel v Lounech, u chaty v zahrádkářské kolonii pod bývalým masokombinátem, vypáčil uzamčenou petlici visacím zámkem na kolně, ze které odcizil pískovou filtraci zn. Azuro a solární plachtu na zakrytí bazénu o rozm.7 x 4 m. Škoda byla vyčíslena na 16 000 Kč.
 
Louny 21. 6. 2010
Další zprávy budou až 25. 6. 2010.

vytisknout  e-mailem