Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Alkohol za volant nepatří

CHOMUTOV - Muž nadýchal dvě promile, Odešel s vrtačkou.... 

Dvě promile

40letý muž ze Sokolovska byl v pondělí v nočních hodinách kontrolován policejní hlídkou v době, kdy s osobním vozidlem projížděl ulicí Dobrovského v Chomutově. Následně provedená dechová zkouška potvrdila, že muž před jízdou požíval alkoholické nápoje. Přístroj naměřil 2,03 a 2,00 promile alkoholu v dechu. Svoji jízdu musel muž ukončit, je podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Odešel s vrtačkou

Z krádeže se bude zodpovídat 23letý muž z okresního města. Během návštěvy v bytě příbuzné na Palacké ulici odcizil v obývacím pokoji odloženou vrtačku. Majitelka vyčíslila škodu na 3 tisíce korun. Není to jeho první porušení zákona, za krádeže byl odsouzen Okresním soudem Praha 4 již v listopadu loňského roku k podmíněnému trestu odnětí svobody.

Stan, člun a další  věci

Chomutovští policisté přijali tento týden oznámení o vloupání do sklepa. Do domu v Rokycanově ulici kdosi během lednových dnů vnikl, dostal se až do sklepních prostor a tam z kóje majitele odcizil rybářský stan, nafukovací člun, skládací stolek a další věci. Celkovou škodu stanovil poškozený  na téměř 21 tisíc korun. Uvedené jednání policisté vyšetřují jako krádež a porušování domovní svobody. 

25. ledna 2018

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207     

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem