Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Alkohol ne, drogy ano

CHOMUTOV - Kontrola prokázala užívání zakázaných látek, Hračky, knížky a další věci..... 

Alkohol ne, drogy ano

28letá žena z Jirkova projížděla minulý týden v nočních hodinách Chomutovem. Na silnici 1/13 v ulici V Álejích byla kontrolovaná policejní hlídkou. Součástí kontroly byl i test na přítomnost zakázaných návykových látek, který byl pozitivní. Jízdu musela žena ukončit. O dalším postupu rozhodnou policisté na základě  výsledků odběru krve, kterému se žena podrobila.

Hračky, knížky a další věci

Dvojice obyvatel Klášterce nad Ohří je podezřelá z krádeže. 26letý muž a o jeden rok mladší žena se měli během páteční noci domluvit a společně vniknout do sklepních prostor domu v Topolové ulici. Dostali se až ke kójím poškozených, kde sebrali několik krabic, ve kterých měli majitelé uložené hračky, knížky a rybářské potřeby. S lupem však neodešli, na místě byli vyrušení jedním z nájemníků. Uvedené jednání vyšetřují policisté z místního obvodního oddělení.   

Objasněná krádež

V sobotu večer přijali policisté v Kadani oznámení o krádeži mobilního telefonu. Poškozený přišel o svůj telefon v ulici Boženy Němcové. Kdosi využil jeho nepozornost, přístroj v hodnotě 3 tisíce korun mu vytrhl z ruky a dal se na útěk. Policisté krátce po činu zadrželi 26letého místního obyvatele, který má uvedené jednání zřejmě na svědomí. Telefon zajistili, bude následně předán majiteli.

Pozor na věci

Jirkovští policisté pátrají po totožnosti zatím neznámého pachatele, který odcizil v sobotu večer  poškozenému batoh. Muž poodešel od batohu a nechal ho bez dozoru. Toho kdosi využil a sebral brašničku s osobními doklady, mobilním telefonem a finanční hotovost. Poškozený vyčíslil celkovou škodu na 13 tisíc korun. Uvedené jednání policisté vyšetřují jako krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.    

17. září  2018

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207    

mob. 724 189 729      

e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem