Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Aktuální dopravní situace

Od časných ranních hodin se v Praze zkomplikovala doprava. 

Na 1,5 km Pražského okruhu ve směru na Plzeň došlo před prvním tunelem k havárii kamionu, který dostal na zledovatělé vozovce smyk. Řidič nákladního vozidla nepřizpůsobil rychlost povaze a stavu vozovky a z přívěsu se pak na silnici vysypala část nákladu, a to přepravky s prázdnými lahvemi. Škoda byla předběžně vyčíslena na 80 tisíc korun. Nejen tato událost zkomplikovala plynulost silničního provozu na Pražském okruhu.
 
Deset minut před šestou hodinou ranní došlo na Pražském okruhu k dopravní nehodě nákladního vozidla za sjezdem Jesenici ve směru na Plzeň, který narazil do svodidel. V místě nehody byla snížena rychlost na 80 km/h a provoz se omezil na jeden jízdní pruh. Celou událost vyšetřují policisté z oddělení dopravních nehod.
 
Tři minuty po sedmé hodině došlo na sjezdu z dálnice D5 na ulici Novořeporyjská ve směru na Brno k dopravní nehodě autojeřábu a nákladního vozidla. Nehoda se obešla bez zranění, orientační dechová zkouška u řidičů vyloučila přítomnost alkoholu v dechu. Oba řidiči si zajistili odtah vozidel, po odklizení následků nehody bude provedeno solení silnice.
 
Krátce před devátou hodinou ranní došlo ke střetu 3 nákladních vozidel na 0,5 km za sjezdem na Ořech směrem na dálnici D1. Místo nehody bylo s velkou opatrností průjezdné, kamiony byly řidiči odstaveny v odstavném pruhu. V deset hodin dopoledne byla komunikace plně průjezdná. I tato dopravní nehoda se naštěstí obešla bez zranění a orientační dechová zkouška u řidičů vyloučila přítomnost alkoholu v dechu.
 
nprap. Jana Rösslerová 30. 11. 2010

vytisknout  e-mailem