Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

AKTUALIZACE: Vloupání do motokárové haly

KUTNOHORSKO- Policisté muži sdělili podezření z krádeže 

AKTUALIZACE

Policisté z Kutné Hory sdělili podezření třiatřicetiletému muži z přečinu krádeže a poškození cizí věci. Ten se měl v říjnu 2021 vloupat do prostor motokárové haly a tam odcizit finanční hotovost a způsobit i škodu poškozením dveří.

Za krádež muži hrozí až 2letý trest odnětí svobody.

kpt. Mgr. Pavel Truxa
25. ledna 2022

-----------------------------------------------------

Majitelku motokárové haly v Kutné Hoře na Karlově čekalo minulý týden nemilé překvapení po tom, co přišla dne 28. října 2021 do práce. Žena totiž po odemčení hlavních dveří areálu zjistila, že uvnitř restaurace a kanceláře jsou poškozené dveře a pokladna a pravděpodobně odcizená i nějaká hotovost, proto na místo ihned zavolala policisty.

Šetřením na místě policisté zjistili, že došlo k poškození několika uzamčených dveří a odcizení finanční hotovosti ve výši 56 tisíc korun, které pachatel odcizil ve formě mincí, nikoliv v papírových bankovkách. Dále byla vyčíslena škoda na poškozených dveřích a pokladně, která se vyšplhala na 71 tisíc korun.

Neznámý pachatel tak způsobil nemalou škodu na odcizení, ale i poškození a nyní po něm pátrají kutnohorští policisté. K vloupání do motokárové haly došlo pravděpodobně v nočních nebo brzkých ranních hodinách z 27. na 28. října 2021. Hala byla uzavřena 27. října ve 22 hodin a druhý den v půl 10 ráno majitelka zjistila, že se do areálu někdo vloupal.

Pokud máte jakékoliv poznatky k této události, kontaktuje policisty na lince tísňového volání 158 nebo na telefonním čísle 974 875 700.

V případě, že se policistům podaří pachatele dopadnout a prokázat mu vinu, může skončit až na 2 roky ve výkonu trestu.

kpt. Mgr. Pavel Truxa
tiskový mluvčí
9. listopadu 2021

vytisknout  e-mailem