Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

AKTUALIZACE: Poznáváte ženu na videu?

KLADENSKO – Je podezřelá z krádeže zboží v drogérii… 

AKTUALIZACE:

Policisté již znají totožnost ženy, po které jsme pátrali. Žena se nám přihlásila sama, nicméně jsme obdrželi nemálo poznatků i od občanů, kterým tímto děkujeme.

Poděkování patří i médiím!

por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Středočeského kraje
10. dubna 2024

______________________________________________________________________________________________________________

Policisté z obvodního oddělení Kladno-město se zabývají případem krádeže kosmetického zboží z drogérie v kladenském obchodním centru v ulici Petra Bezruče. Šetřením zajistili kamerový záznam, na němž je vidět žena, která je z tohoto jednání podezřelá. Poznáváte ji?

K události došlo 4. března před pravým polednem. Do prodejny vstoupila neznámá žena, která rovnou zamířila k regálům s krášlící kosmetikou a postupně nabrala 9 lesků na rty, 6 rtěnek, 8 paletek očních stínů, 3 make-upy, 2 báze pod make-up, korektor, tužku na obočí, 3 kosmetické čelenky, 3 koupelové koule a 4 vlasové vody. Všechno toto zboží, které přesahovalo částku 10 tisíc korun, vložila do kapes bundy a kabelky a poté se vším prošla pokladní zónou bez zaplacení.

V této souvislosti se obracíme na veřejnost s žádostí o pomoc při ztotožnění ženy, která je podezřelá z trestného činu krádeže. Pokud ji poznáváte nebo máte k ní jakékoliv poznatky, kontaktujte policisty na telefonním čísle 974 973 500 nebo na mobil 601 570 326. Využít můžete také linku 158.

V případě jejího dopadení, obvinění a odsouzení jí hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.


por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Středočeského kraje
22. března 2024

vytisknout  e-mailem