Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

AKTUALIZACE - Pohřešovaný chlapec - NALEZEN

Policisté pátrají po malém cestovateli. 

Pražská policie dosud bezvýsledně pátrá po 10letém chlapci z Prahy 4.

Pohřešovaný hoch byl naposledy spatřen v dopoledních hodinách na dětském hřišti v Daškově ulici v Praze 4 Modřanech. Od té doby není k nalezení. Policisté spolu s rodinou do současné doby prověřili desítky lokalit a adres, ale bezúspěšně. 

Hledaný chlapec tvrpí mírnější formou poruchy autistického spektra, proto na své okolí může působit zvláštně. Policisté hocha nehledají poprvé. Má velkou zálibu v cestování a v předchozích případech pohřešování byl vždy nalezen v dopravních prostředcích metropole. Kriminalisté tak svou pozornost i tentokrát soustředí zejména na lokality nádraží i samotné prostředky městské i meziměstské hromadné dopravy.

Touto cestou tak policie žádá veřejnost i samotné dopravce o pomoc a spolupráci. Jakékoli informace o pohřešovaném chlapci přijmou policisté na tísňové lince 158.

AKTUALIZACE:
Pátrání po 10letém chlapci má šťastný konec, krátce před půl devátou kontaktovali pražskou policii olomoučtí kolegové se zprávou, že je malý cestovatel v pořádku. Policisté jej nalezli na olomouckém nádraží a v nejbližší možné době předají hocha rodičům. Policie tímto děkuje veřejnosti i sdělovacím prostředkům za poskytnutou pomoc.

mj. Mgr. Andrea Zoulová - 26. srpna 2016

vytisknout  e-mailem