Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

AKTUALIZACE: Pátrání po nezletilé cizince

Pražští kriminalisté pátrají po dvanáctileté dívce, která odešla z bytu a doposud se nevrátila.  

Kriminalisté ze třetího policejního obvodu se od dnešního dne zabývají pátráním po dvanáctileté dívce, která dnes mezi druhou až třetí hodinou ráno odešla ze svého bydliště v pražských Bohnicích a do současné doby se nevrátila, ani o sobě nedala vědět. Dívka je původem ze Spojených arabských emirátů a tudíž mluví pouze arabsky a slabě anglicky. Pohřešovaná má u sebe jen modrý iPod (přehrávač hudby) s možností připojení na Wifi, a je tedy možné, že by dívka mohla vyhledávat veřejná místa s možností takového připojení.

Popis: Dívka je zdánlivého stáří mezi 12 až 13 lety, má zhruba 130 centimetrů vysokou hubenou postavu. Má snědou pleť, černé vlnité vlasy a tmavé oči. V době odchodu z domova na sobě měla béžové rife, červenou košili a zlato-růžové boty značky Nike.

Kriminalisté zabývající se pátráním po osobách provedli celou řadu prověrek různých lokalit a dalších jiných úkonů, které ale do současné doby nevedly k vypátrání pohřešované.

Z toho důvodu se nyní obracíme na širokou veřejnost s prosbou o pomoc. Jakékoliv informace vedoucí k pohybu či pobytu nezletilé dívky přijmou policisté na bezplatné tísňové lince 158.

Por. Mgr. Iveta Martínková – 26. 7. 2016

AKTUALIZACE: Dnes krátce před devatenáctou hodinou kriminalisté dívku nalezli v okolí Hlavního nádraží. Nezletilá je v pořádku a nezraněná. Tímto děkujeme všem, kteří této pátrací relaci věnovali pozornost.

por. Mgr. Iveta Martínková - 26. 7. 2016

 

vytisknout  e-mailem