Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

AKTUALIZACE: Pátráme po cyklistovi, který srazil bruslařku a z místa odjel

PRAHA VENKOV - VÝCHOD - K události došlo 3. května 2022 v 17:00 ve Zdibech na cyklostezce v ul. Vltavská 

AKTUALIZACE
Dopravním policistům se po medializaci celého případu ozvala svědkyně, která se na zveřejněné fotografii poznala a poskytla policistům důležité informace pro objasnění případu. Policisté již znají totožnost cyklisty, který se střetl s bruslařkou a v nejbližších dnech ho k celé události vyslechnou.

Děkujeme všem médiím za sdílení tiskové zprávy, díky které se nám svědkyně ozvala a pomohla tak s objasněním celé události.

por. Ing. Bc. Barbora Schneeweissová
tisková mluvčí
30. května 2022

-----------------------------------------------------------------------

Policisté z Prahy venkov - VÝCHOD od 3. května 2022 šetří dopravní nehodu mezi cyklistou a bruslařkou, která se odehrála v 17:00 na cyklostezce v ulici Vltavská ve Zdibech.

Tam zatím neztotožněný cyklista zezadu narazil do bruslařky, která jela stejným směrem před ním. V důsledku toho bruslařka upadla a utrpěla zranění, kdy jí následně ZZS převezla k ošetření do nemocnice.

Zatím neznámý cyklista po střetu s bruslařkou vjel na travnatou plochu po levé straně cyklostezky, kde z kola spadl do trávy, po slovní výměně názorů s kolemjdoucími opět na kolo usedl a dojel, aniž by se přesvědčil o zdravotním stavu sražené bruslařky a splnil zákonnou povinnost.

Policisté nyní hledají zmíněného cyklistu nebo svědky události, kteří by mohli poskytnout bližší informace. V souvislosti s tím zveřejňujeme fotografie cyklistů- muže a ženy, kteří by mohli být důležitými svědky celé události.

Žádáme ženu a muže na fotografii, aby se nám ozvali na linku 158 nebo přímo dopravním policistům na tel. číslo 974 867 733 nebo 974 867 732.

Ač jsou fotografie nekvalitní, věříme, že podle místa a času by se právě zmínění svědci mohli na fotografiích poznat a pomoci nám s objasněním celé události.

Oba cyklisté byli oblečeni do černého oblečení, žena má blonďaté středně vlasy po ramena a na sobě měla černé tričko, které bylo po stranách s bílým pruhem. Muž měl taktéž černé oblečení a nasazené sluneční brýle.

por. Ing. Bc. Barbora Schneeweissová
tisková mluvčí
27. května 2022

vytisknout  e-mailem