Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

AKTUALIZACE - Okolo smrti ženy je stále plno otazníků

KRAJ - Pro objasnění záhadného úmrtí ženy jsou pro nás velmi důležité jakékoliv informace. 

Kriminalisté, kteří vyšetřují záhadné úmrtí 60leté ženy ze Dvora Králové n. L., která byla nalezena bez známek života v pátek 24.4.2015 v blízkosti firmy Mileta ve Dvoře Králové n. L. (http://www.policie.cz/clanek/co-se-stalo-nez-zena-zemrela.aspx) zúžili své pátrání.
 
Opakovaně se proto obracíme s žádostí o pomoc na veřejnost, která by nám mohla pomoci zodpovědět několik základních otázek.
 
Pátráme po všech svědcích, kteří v ulici Elišky Krásnohorské ve Dvoře Králové nad Labem šli nebo jeli  ve čtvrtek 23. 4. 2015 mezi 21:45 – 22:00 (viz obrázek – trasa.jpg). Prosíme i svědky, kteří Policii ČR své svědectví již poskytli, aby tak učinili opakovaně, a to z důvodu nutného spojení jejich svědectví se záznamem z kamerového systému. 

Ze záznamu kamer je také zřejmé, že touto ulicí projelo ve 21:55 menší osobní auto světlé barvy typu hatchback se zadními světly v horní polovině karoserie (viz fotografie - auto.jpg). Svědectví řidiče, či posádky vozidla je pro nás velmi důležité, a proto žádáme i je, aby se přihlásili na kterékoliv policejní služebně nebo prostřednictvím uvedených telefonních čísel a své svědectví nám poskytli.
 
Policisté i nadále pátrají po batohu černé barvy s červeným lemováním a igelitové tašce, které měla žena při sobě v době, když ještě žila. Od okamžiku, kdy byla nalezená mrtvá, tyto věci pohřešujeme. Zároveň hledáme i svazek klíčů, který měla žena u sebe. Na tomto svazku byl kromě jiných klíčů i elektronický čip šedé barvy v černém plastu a dva speciální dlouhé klíče (viz fotografie – klíče a čip.jpg).
 
Pro objasnění záhadného úmrtí ženy jsou pro nás velmi důležité jakékoliv informace. Žádáme tedy svědky, aby se přihlásili buď osobně na kterékoliv policejní služebně, nebo na telefonním čísle 602 651 187, případně využili bezplatnou tísňovou linku 158. Za všechny informace předem děkujeme.
mjr. Mgr. Ivana Ježková
30. 4. 2015, 13:45
Odkazy do noveho okna

klíče a čip - strana 1

klíče a čip - strana 1 

Detailní náhled

klíče a čip - strana 2

klíče a čip - strana 2 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem