Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

AKTUALIZACE: Napadení tří žen v Benešově

BENEŠOVSKO- Muž skončil ve vazbě 

AKTUALIZACE:
Podezřelý muž byl včerejšího dne propuštěn z psychiatrické nemocnice a téhož dne stanul před Okresním soudem v Benešově, kde soudce rozhodl o vzetí muže do vazby. V případě odsouzení může devětadvacetiletý muž skončit na 5 až 12 let ve vězení za výtržnictví a těžké ublížení na zdraví ve stádiu pokusu.

por. Ing. Bc. Barbora Schneeweissová
tisková mluvčí
27. srpna 2021
-----------------------------------------------------------------------

AKTUALIZACE:
Muž podezřelý z útoku na tři ženy z 10. srpna 2021 v Tyršově ulici v Benešově byl policisty vypátrán. Současně byly zahájeny úkony trestního řízení pro výtržnictví a pokus těžkého ublížení na zdraví. Nyní se devětadvacetiletý muž nachází v psychiatrické nemocnici a po jeho propuštění budou policisté pokračovat v úkonech trestního řízení.

por. Ing. Bc. Barbora Schneeweissová
tisková mluvčí
24. srpna 2021


--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Včera, 10. srpna 2021 jsme krátce před 13.hodinou přijali na linku 158 oznámení o incidentu, který se stal v Tyršově ulici v Benešově. Na místě - před rychlým občerstvením, mělo dojít k incidentu mezi mužem a ženou, kteří se mezi sebou neznali a muž měl následně ženu napadout Této ženy se pak zastaly další dvě ženy ve snaze jí pomoci a před agresorem uchránit, a tak muž napadl následně i je. Dvě ženy byly převezeny k ošetření do benešovské nemocnice. V současné chvíli policisté věc kvalifikovali jako výtržnictví, nicméně nevylučujeme překvalifikování skutku například na ublížení na zdraví.
Policisté mají několik indícií vedoucích ke konkrétnímu muži, po kterém nyní intenzivně pátrají. Dále mají k dispozici kamerové záznamy, které v současné době vyhodnocují.

por. Ing. bc. Barbora Schneeweissová
tisková mluvčí
11. srpna 2021

vytisknout  e-mailem