Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

AKTUALIZACE - Hádka mezi partnery skončila pobodáním . . .

MĚLNICKO - Mělničtí kriminalisté prověřují napadení mezi druhem a družkou, které skončilo zraněním 41letého muže. 

V souvislosti se čtvrtečním napadením, při kterém 38letá žena, po předešlém slovním konfliktu, napadla a vážně zranila svého druha, již kriminalisté z Územního odboru Mělník sdělili ženě obvinění z těžkého ublížení na zdraví podle § 145 odst. 1 trestního zákoníku. 

Ženu pak po provedení nezbytných procesních úkonů policisté propustili ze zadržení a její vyšetřování probíhá na svobodě. V případě uznání viny před soudem může být ohrožena tříletým až desetiletým trestem odnětí svobody.

Zraněný muž je stále v péči lékařů, jeho stav je stabilizovaný.


mjr. Mgr. Vlasta Suchánková
5. února 2024

________________________________________________________________________________________________________________

Ve čtvrtek, krátce před sedmou hodinou večerní, vyjížděla Zdravotnická záchranná služba Středočeského kraje spolu s mělnickými policejními hlídkami do jednoho z bytů v Mladoboleslavské ulici, kde měla být zraněná osoba.

Uvnitř bytu se nacházely dvě osoby, 38letá žena a její o tři roky starší druh s bodným poraněním na noze. Se zraněním, které zdravotníci kvalifikovali jako vážné, převezli záchranáři muže k hospitalizaci do nemocnice.  

Ženu, která mu měla zranění po předešlé hádce způsobit, policisté omezili na svobodě a umístili do policejní cely. Případem se zabývají policisté z Územního odboru Mělník – služby kriminální policie a vyšetřování, kteří v dané věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření z těžkého ublížení na zdraví a zjišťují veškeré okolnosti konfliktu, který měl napadení předcházet.

mjr. Mgr. Vlasta Suchánková
oddělení tisku a prevence
KŘP Středočeského kraje
1. února 2024

vytisknout  e-mailem