Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

AKTUALIZACE - Aktuálně pátráme po 13letém chlapci

JIČÍNSKO – Chlapec je v pořádku. 

Aktualizace:  Odvoláváme pátrání po nezletilém chlapci, který byl vypátrán v České Skalici. Chlapec je v pořádku a byl předán rodičům. Děkujeme za pomoc s pátráním.

por. Ing. Eliška Pospíšilová
31.5.2023, 01:00
_________________________________________________________________________________________________________________

Aktuálně pátráme po 13letém chlapci z Jičína, trpícím autismem. Dnes kolem 12:30 hod. odešel ze školy z části Soudná a dosud se nevrátil domů a ani o sobě nedal vědět. Z dosud zjištěných informací byl krátce před 13. hodinou spatřen u jičínského vlakového nádraží, kde mohl pohřešovaný chlapec nasednout na vlak a vydat se pravděpodobně směrem na Nymburk. Chlapec je štíhlé postavy, má špinavě blonďaté krátké vlasy. Na sobě by měl mít modro-bílé kraťasy, černo-bílé boty, černé tričko a batoh s motivem „Roblox“. Bližší informace k pohřešované naleznete zde v odkazu (pokud odkaz není aktivní, pátrání již není aktuální).

Obracíme se na veřejnost s žádostí o pomoc a spolupráci při pátrání po pohřešovaném. Jakoukoli informaci o výskytu či pohybu chlapce přijmou policisté na kterékoliv policejní služebně případně na lince 158. Za pomoc děkujeme.

por. Ing. Eliška Pospíšilová
31.5.2023, 0:00

vytisknout  e-mailem