Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Akce „Den zabezpečení“

Návštěvníci odcházeli spokojení  


 Policisté z preventivně informační skupiny Městského ředitelství policie Plzeň ve středu 25. listopadu 2009 pořádali v zasedací místnosti Magistrátu města Plzně akci „Den zabezpečení“.  Cílem akce bylo poradit občanům, jak předcházet majetkové trestné činnosti, zvýšit informovanost o možnostech zabezpečení a tím napomoci ke snížení této trestné činnosti.
 Vše mělo začít od tří hodin odpoledne, ale první návštěvníci přišli ještě dříve. Policisté lidem radili, jak se vyvarovat různým problémům týkajících se krádeží vloupáním. Návštěvníci se dozvěděli lokality, kde zloději nejvíce  vykrádají byty, rodinné domky či chaty. Lidé pokládali policistům samozřejmě i otázky, které se netýkaly jen zabezpečení. Ptali se, jak se bránit podvodníkům a co v případě, že se jim něco takového stane, mají dělat.
 Účastníci měli možnost se ptát i zástupců zabezpečovacích firem. Nejčastěji se ptali jaké prvky mají mít správné bezpečnostní dveře  a  zda si mají pořídit celé nové či stačí stávající a pořídit si na ně pouze určité  bezpečnostní elementy. Někteří si přinesli rovnou fotografie a ptali se již na konkrétní věci.
 K dispozici měli návštěvníci i mnoho letáků, aby se mohli v klidu doma poradit a probrat různé možnosti.

Odkazy do noveho okna

Den zabezpečení 1

Den zabezpečení 1 

Detailní náhled

Den zabezpečení 2

Den zabezpečení 2 

Detailní náhled

Den zabezpečení 3

Den zabezpečení 3 

Detailní náhled

Den zabezpečení 4

Den zabezpečení 4 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem