Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Aby se vyhnula střetu, sama havarovala

PŘÍBRAM - Příbramská dopravní policie hledá svědky nehody. Informace je možné volat na linku 158. 

Příbramští policisté se snaží objasnit, jak došlo k dopravní nehodě, které je jednou z účastnic řidička osobního vozu VW Passat Variant. 

Žena, která vůz řídila, jela 30. listopadu 2022 kolem půl jedenácté dopoledne po hlavní silnici z Příbrami na Sedlčany, kdy jí na křižovatce mělo vyjet z vedlejší silnice, a tím pádem jí nedat přednost, jiné vozidlo - zřejmě bílá Škoda Octavia, které ji ohrozilo. 

Řidička VW, aby zabránila střetu s tímto vozem, které jelo od směru Dolní Hbity - Višňová, ztrhla prudce řízení, vyjela mimo komunikaci, kde havarovala a poškodila si spodní část vozu.Ten, kdo údajně řidičku ohrozil, ale pokračoval v jízdě dál.

Ve Škodě Octavii byla kromě řidičky ještě spolujezdkyně na zadním sedadle, obě ženy vyvázly bez zranění. Rovněž i dechová zkouška řidičky poškozeného vozu byla negativní.

Policisté nyní hledají samotného řidiče/čku bílé Škody Octavie, který nezastavil, aby se policistům, z důvodu objektivního posouzení dopravní nehody, ozval/a, případně i svědci, kteří tuto kolizní situaci viděli a mají ji například zaznamenanou na palubní kameře

Informace je možné sdělit policistům na telefon: 974 879 251, 974 879 503, případně na linku 158.


mjr. Mgr. Vlasta Suchánková
oddělení tisku a prevence
KŘP Středočeského kraje
6. prosince 2022

vytisknout  e-mailem